Vår Historia

Incrane grundades ur arbetet med ideella organisationer i Göteborg. År 2015 arbetade grundaren Rafael Cunha som fotograf och videograf och hjälpte flera ideella organisationer i Västra Frölunda, Angered och Hisingen.
Incrane grundades ur arbetet med ideella organisationer i Göteborg. År 2015 arbetade grundaren Rafael Cunha som fotograf och videograf och hjälpte flera ideella organisationer i Västra Frölunda, Angered och Hisingen.

Allt började med behovet att dokumentera händelser och tilldragelser, dela det fantastiska arbete som ideella organisationer gjorde och skapa kampanjer för att rekrytera nya medlemmar och även nya sponsorer och finansiering.

Behovet växte enormt och 2015 grundades Incrane.

Incranes mål var enkelt

Hjälpa våra klienter genom att skapa det bästa arbetet som möjligt.

Organisationspelare

För att uppnå vårt mål hade vi 3 organisationpelare.

1

Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra klienter

Vår dedikation till att skapa långvariga relationer med våra klienter garanterar att vi förstår deras specifika behov och mål, vilket resulterar i bättre kvalitet på det arbete vi levererar.

2

Kontinuerlig utveckling och lärande

Vi är alltid angelägna om att lära oss och utvecklas, vilket gör att vi kan erbjuda våra klienter de mest innovativa och aktuella lösningarna på deras behov.

3

Fokusera alltid på att skapa inspirerande arbete

Vårt team är fullt dedikerat till att leverera högkvalitativt arbete som överträffar våra klienters förväntningar och hjälper dem att nå sina mål.

På Incrane specialiserar vi oss på fotografering, videografering, webbdesign, mobilapputveckling och reklamtjänster. Vi samarbetar med en mängd olika klienter, från små företag till stora korporationer, och vårt team är angeläget om att leverera högkvalitativt, uppmärksammande arbete som överträffar våra klienters förväntningar.

En av sakerna som verkligen skiljer Incrane från andra företag är vårt åtagande till samarbete. Vi tror att de bästa idéerna kommer från ett gemensamt ansträngande, så vi uppmuntrar våra klienter att vara involverade i den kreativa processen. På så sätt kan vi säkerställa att det slutgiltiga resultatet verkligen reflekterar deras vision och mål.

Sedan vår grundande har Incrane vuxit betydligt och har blivit känt som en pålitlig källa för innovativa och slående design. Vi är ständigt på jakt efter nya utmaningar och möjligheter, och vi ser verkligen fram emot att fortsätta att pusha gränserna för kreativitet i åren som kommer.
Dokumentation
Abow App
© 2020 Incrane
quote-left